Badkamer verbouwen of renoveren?

Badkamer verbouwen

Bent u toe aan een nieuwe badkamer?

Oost West Bouw is dé specialist in het verbouwen en renoveren van badkamers en veelal werkzaam in de regio Enschede, Hengelo en Almelo. Wij zijn als aannemer in staat met vakmanschap en precisie voor een betaalbare prijs uw droom badkamer te realiseren. Een badkamer verbouwen of renoveren is geen eenvoudige klus. Een verbouwing of renovatie kunt u volledig aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat de badkamer aan uw wensen, eisen én verwachtingen voldoet.

Vrijblijvend een offerte?

Vragen?

Neem nu contact op.

24

Wij bellen u binnen 24 uur terug.

7

Binnen 7 werkdagen een afspraak.

3

Binnen 3 weken een offerte op maat.

1

Één contactpersoon tijdens uw verbouwing.

Wij zijn pas tevreden als ú dat ook bent.

Een badkamer verbouwen of renoveren is een hele klus. Er komt veel bij kijken zoals: slopen, leidingwerk, montage en afwerking. U wilt dat het goed gebeurt zodat u jarenlang zorgeloos er van kunt genieten. Een dergelijke investering doet u niet dagelijks. Een nieuwe badkamer is een meerwaarde voor uw woning. Een partij die u kan vertrouwen is daarom van belang. Wij leveren elke maand naar volledige tevredenheid badkamers op aan onze klanten.

Voor ons is alleen de klus klaren niet het belangrijkste. Wij willen dat u tevreden bent en trots kan zijn wanneer uw nieuwe badkamer wordt opgeleverd.

Waarom kiezen voor Oost West Bouw?

A tot Z

Wij regelen van A tot Z uw renovatie en verbouwing.

Expertise

Alle expertise in huis en jarenlange ervaring met verbouwen van badkamers.

Trots

Wij zijn trots op ons werk en dat ziet u in het resultaat.

Inpak methode

Wij gebruiken een slimme inpak methode om stof en puin in uw woning te minimaliseren.

Einddatum

De einddatum van oplevering staat vast; afspraak is afspraak.

Goed bereikbaar

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00

Oost West
Thuis best

Hoe lang duurt een badkamer verbouwing?

Een badkamer verbouwen duurt gemiddeld 10-15 werkdagen. Dit is uiteraard wel afhankelijk van meerdere factoren. Gemiddeld hebben we 10 werkdagen nodig om een reeds gesloopte en gestripte oude badkamer te verbouwen naar een volwaardige nieuwe badkamer. Wij kunnen bij een kennismakingsgesprek direct een inventarisatie maken van uw wensen en een schatting maken van de duur die nodig is om uw badkamer verbouwing te realiseren.

Wat zijn de kosten van een badkamer verbouwing?

De gemiddelde kosten van een badkamer verbouwing door een aannemer liggen tussen de €4500,- en €9500,- euro. Elke badkamer is anders en wij leveren daarom maatwerk. De kosten van een badkamer verbouwing is afhankelijk van veel factoren. Zoals de afmetingen, materialen, gewenste afwerking, voorbereiding en indeling. U wilt weer jarenlang genieten van uw badkamer, dus wij zorgen dat er vakwerk wordt geleverd. Wij leveren badkamers op vanaf €950,- per m2.

Hoeveel uur duurt een badkamer verbouwing?

Gemiddeld zijn we +- 10-15 werkdagen werkzaam om een badkamer te verbouwen. In uren is dit 120 tot 240 uur per badkamer verbouwing. Het hangt er natuurlijk van af hoe groot de badkamer is, welke voorbereidingen u zelf kunt treffen en welke wensen u heeft. Wij komen graag langs voor een kennismaking om uw wensen in kaart te brengen. Daarna maken wij voor u een op maat gemaakte offerte.

Bekijk ook eens onze blog over de indeling van een badkamer.

Hoe lang duurt een badkamer renovatie?

De duur van een badkamer renovatie is sterk afhankelijk van wát er precies gerenoveerd moet worden. Hoeveel onderdelen er gerenoveerd dienen te worden is hierbij van belang. Een renovatie is mogelijk vanaf 1 werkdag. We komen graag altijd eerst even kijken hoe uw badkamer er uit ziet en hoe we ervoor kunnen zorgen dat deze weer jaren mee gaat. Het is tijdens een kennismakingsgesprek ook mogelijk om een schatting te geven over hoe lang de werkzaamheden ongeveer gaan duren.

Vele tevreden klanten gingen al voor u. Neem nu vrijblijvend contact op.

Reviews van onze klanten

Heeft u bouwplannen?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Contactformulier