Aanbouw

Aanbouw of uitbouw plaatsen?

Bent u een aanbouw, uitbouw of bijbouw voor uw huis aan het overwegen?
Meer ruimte en comfort in of om uw huis is natuurlijk heerlijk. U kunt uw woonoppervlakte aanzienlijk vergroten. Het is daarnaast een goede investering in uw huis.

Oost West Bouw is de specialist in het realiseren van uw aanbouw, uitbouw of bijbouw. Wij denken graag met u mee en geven advies waar nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Een dergelijke verbouwing is een professionele klus, wij helpen u graag. 

Wat zijn uw wensen? Wij maken graag kennis met u om de mogelijkheden te inventariseren.

Neem contact op.

  • Hidden

24

Wij bellen u binnen 24 uur terug.

10

Binnen 10 werkdagen een afspraak.

4

Binnen 4 weken een offerte op maat.

1

Één contactpersoon tijdens uw verbouwing.

Een aanbouw, uitbouw of bijbouw?


De benamingen lijken op elkaar, maar ze zijn verschillend.

Een badkamer op begane grond, bijkeuken, grotere woonkamer, grotere keuken en garage. U kunt dit allemaal realiseren via een aanbouw, uitbouw of bijbouw.  

Aanbouw
Een aanbouw is een bouwwerk wat tegen de woning wordt aangebouwd. Deze staat direct in verbinding met uw woonhuis. Een aanbouw is een afzonderlijke constructie die wordt toegevoegd aan uw woning welke bereikbaar is via uw woning. 

Uitbouw
Bij een uitbouw wordt een bestaande ruimte zoals woonkamer of keuken vergroot. Hierdoor wordt er een verlenging van de woon- en leefruimte beschikbaar gemaakt. Een uitbouw bereik je meestal direct via de woonkamer.

Bijbouw
Een bijbouw is in principe hetzelfde als een aanbouw. Deze bouw staat echter niet rechtstreeks in verbinding met uw woning. U kunt hierbij denken aan een berging, studio of kantoor.

Hoe dan ook, u wilt bouwen en graag een uitbreiding van uw woning. Bij Oost West Bouw bent u hiervoor aan het juiste adres.

Oost West
Thuis best

Waarom kiezen voor Oost West Bouw?

A tot Z

Wij regelen van A tot Z uw verbouwing.

Expertise

Alle expertise in huis en jarenlange ervaring met verbouwen van aanbouw, uitbouw en bijbouw.

Trots

Wij zijn trots op ons werk en dat ziet u in het resultaat.

Advies

Wij denken graag met u mee en geven professioneel advies.

Einddatum

De einddatum van oplevering staat vast; afspraak is afspraak.

Goed bereikbaar

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00

Hoe lang duurt het bouwen van een aanbouw?

Een standaard uitbouw of aanbouw realiseren duurt na startdatum ongeveer 4-6 weken. Dit is natuurlijk afhankelijk van de maat, vorm en afwerking. Wanneer wij bij u langskomen kunnen we u een inschatting geven van de tijdsduur. Hierna volgt een op maat gemaakte offerte geheel afgestemd op uw wensen.

Wat zijn de kosten van een aanbouw, uitbouw of bijbouw?

Wij realiseren deze projecten vanaf een vierkante meter prijs van €1500,- per m2. Er zijn online tal van prijsindicaties over wat een dergelijk project zou kunnen kosten. Als u nu exact wil weten wat het gaat kosten kunt u het beste bij ons vrijblijvend een offerte opvragen. Wij nemen dan de tijd om uw wensen in kaart te brengen en wij verstrekken u binnen 4 weken een gedetailleerde offerte.

Reviews van onze klanten

Heeft u bouwplannen?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Contactformulier

  • Hidden