Recensies

R. Ruijter

Wij hebben een badkamer laten vernieuwen door
Oost West Bouw.
Zijn zeer tevreden over de werkwijze.
Nette en vooral vakkundige werkers.
Het resultaat is perfect.

5
Bas Steinen

Badkamer gekocht bij Sanidirect in Enschede (meubelplein) en dit laten installeren door Oost west bouw. Sander heeft ons uitstekend geadviseerd en het contact verliep goed! Wij genieten nu dagelijks van onze mooie badkamer.

5
Folkert Venema

Prachtige badkamer afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden, met dank aan Adriaan en Otto! See you next time!

5
Jacko van Slooten

Er is een compleet nieuwe badkamer gemaakt, alle wensen konden gerealiseerd worden. Vriendelijke, vakkundige medewerkers, alles kan besproken worden. Een aanrader!!!

5
Jos Mecking

Renovatiewerk aan de badkamer en toilet laten. Vanaf het begin fijne samenwerking, en veel mogelijk om samen tot een goed resultaat te komen. Nette jongens ook en vakkundig werk! Aanrader!

5
Schouten

Wij hebben voor Oost West gekozen omdat ze vanaf het begin duidelijk communiceerde.
Hij kwam met een goede offerte. Tijdens het werk, dat werd uitgevoerd door een paar harde werkers, hielden ze contact met ons. De klus is netjes geklaard.
Kortom: Wij zijn heel erg tevreden over het werk van Oost West Bouw B.V.

5
Alex

De mensen van Oost West Bouw zijn betrouwbaar en werken hard, erg fijn. Prachtige schuur staat er nu. Geen woorden maar daden, top jongens ga zo door!

5
G. te Hennepe

Prettige bespreking van de klus.
Allemaal naar tevredenheid uitgevoerd.
Echt een aanrader.

4
Dhr. Wesselink

Keuken laten stucen door dit bedrijf. Niets dan lof! Alles tot in de puntjes afgewerkt en een hele vriendelijke en vakbekwame stucadoor. Nadat hij uitgestuct was, heeft hij de keuken zelfs weer helemaal schoongemaakt. Wat een service! Aanrader!

5
Henk

Bouwen is voor ons een beleving geworden. Bij de oplevering van onze badkamer voelden we ons net sterren die een nieuwe gebouw openden, echt fantastisch.

4
Joella

Ik ben abonnee en als vrouw alleen is dit voor mij perfect. Ik kan ook gewoon bellen voor kleine zaken zonder dat ik de hoofdprijs betaal. Alles wat je wenst in een bouwbedrijf.

4
Barry

Na onderhoud door Oost West Bouw heb ik mijn huis zeer goed kunnen verkopen, dank jongens!

4
G. Beltman

Strak werk en betaalbaar, ik bel niemand anders meer.

5
Pieter Jan van Rooij

Goed werk.

4
Klaas

We zagen erg op tegen het bouwen, ook omdat we 2 kleine kinderen hebben. Hoe oost west bouw te werk gaat is fantastisch.

4